Besplatna dostava za vrednost preko 3.000 dinara
Uz svaku kupovinu sata sa popustom preko 4.000 din. očekuje Vas i poklon srebrne minđuše ili muški kaiš.

BABY-G satovi

BABY G
Baby-G pod-brend japanskog Casio brenda je trendi, mladalački zaštitni znak više od 20 godina. Savršen sat za entuziaste koji uživaju u avanturama. Tipičan Baby-G dizajn reflektuje jake boje i modne trendove – u kombinaciji sa visokokvalitetnim materijalima – Baby-G.

Brend ženskih satova Casio, Baby-G, proizveden je 1994. godine kao pandan svom „velikom bratu“ G-Shock-u. Brend predstavlja susret mode i živopisne, energične žene sa satovima koji su elegantni, smeli, izazovni i stilski. Opremljeni istim divnim performansama po kojima je G-Shock prepoznat, satovi Baby-G su otporni na udarce, vodootporni su uz brojne svakodnevne alarmne sisteme i funkcije štoperice.
Baby-G su manji od G-Shock i dolaze sa puno ženskih stilova, kao i lako dostupnih modela. Otkrićete kako Baby-G satovi odgovaraju bilo kojoj odeći, dok ste sa jednim od rutinskih G-Shock modela uglavnom ograničeni na nošenje crne boje. Možete ih naći u crvenoj, beloj, ljubičastoj, ružičastoj, srebrnoj, crnoj, plavoj boji i mnogim drugim.
S obzirom na to da su Baby-G satovi kreirani za manje zglobove, izgledaju ugodno, čineći ih odličnim izborom za mlade. Većina verzija Baby-G satova ima uniseks stil i takođe će odgovarati i dečacima i devojčicama.
Manja veličina takođe čini Baby-G satove udobnim za nošenje u mnogim situacijama za razliku od normalnih G-Shocks satova, koji su zbog svoje veličine obično ograničeni na spoljašnje prostore.
Baby-G ima istu otpornost na udarce, kao i visokokvalitetnu konstrukciju kao i obični G-Shock. U nekim situacijama, Baby-G sat može biti čak i izdržljiviji od G-Shock sata kao rezultat njegove manje dimenzije.
Pogledajte kolekciju BABY-G satova na našoj stranici, i poručite već danas svoj ekskluzivni primerak. Za više informacija posetite našu radnje Sat Trade  u Beogradu , a možete nas kontakrati i telefonom.

Prikaz 1–40 od 60 rezultata