Besplatna dostava za vrednost preko 3.000 dinara

O nama

Sat Trade je firma sa velikim izborom kvalitetnih muskih i zenskih satova i nakita širokog asortimana i vrhunskog dizajna. Kontaktirajte nas putem telefona ili društvenih mreža Za sve vaše sitne i krupne poklone kod nas ste na pravom mestu u svetu satova i nakita. Ovde možete pronaci originalne satove  i poklončiće za svaku  priliku . Satove i nakit za odrasle, za decu, za poslovnog prijatelja, satove i nakit za venčanja, porodične satove i satove za vas lično. Naš asortiman sastoji se od ručnih satova :Casio, Esprit, Festina, Fossil, Sector, Seiko,  Bogotti, FreeLook , Santa Barbara Polo, Daniel Klein, Calypso, Navi Force, Mini Focus, Q&Q (Citizen), Santa Barbara Polo, Smart Watch i nakita: Guess , Srebrni nakit, Daniel Klein, Spark Jewelery  i Bellezza.
Posetite nas ! Dugo smo zajedno.

Ručni satovi muški i ženski, dečiji satovi, dečiji satovi, nakit, Casio satovi, Timex satovi, Q&Q satovi, Morgan satovi, ,Miss Sixty satovi i nakit , Guess nakit, srebrni nakit,Esprit satovi, Swatch satovi, Police satovi, Naočare za sunce, Mark Maddox i još mnogo toga možete pronaći u našim prodavnicama.

Merilo našeg uspeha je Vaše zadovoljstvo. Ono je razlog zbog koga volimo naš posao i osnovni pokretač naših poslovnih ideja. Iz tog razloga u našim SAT TRADE prodavnicama uvek možete računati na izvanrednu i profesionalnu uslugu i inspirativno okruženje.

Verujemo da jedan pogled vredi više od hiljadi reči i da se kvalitet meri delima, a ne rečima.Zato priča o nama nije dugačka.

Hteli smo da Vam zagolicamo maštu i pozovemo Vas da sa nama otkrijete čarobni svet satova i nakita.

Dobrodošli!

Ostavite odgovor